Tjänster

Dop, Bröllop & Begravning

Mattias har arbetat många år som frilansande sångare och har stor erfarenhet i hur man med musik får en vacker inramning av sitt dop, bröllop eller begravning. Inför dessa sammankomster så är det mycket som ska planeras och i detta skede är det många som glömmer sången och musiken. Eftersom musiken har en nästan magisk förmåga att förstärka helhetsintrycket så är det synd att inte ha med en sådan viktig del. Här får du hjälp med att ordna sång och musik till din vigsel. Du kan också gå in och titta på förslag på repertoar.

Lyssna på några av Mattias röstexempel:

Konserter

Förutom dop, bröllop och begravning sjunger Mattias på fester, festivaler, galor etc. Vi arbetar också med många olika konsertkonstellationer där vi skräddarsyr ett konsertprogram till er firmafest eller till kyrkans sommarprogram oavsett om det handlar om rock & pop covers eller en jazzkonsert med Mattias och hans trio.

Kontakta oss för mer information.

Sångpedagog

Efter åren på ”Högskolan för Scen & Musik” vid Göteborgs universitet har Mattias valt att fördjupa sig inom de sångmetodiska kurserna och har idag privatelever som antingen tar lektioner kontinuerligt eller vid speciella tillfällen. Mattias kan erbjuda sånglektioner i sångteknik, genretolkningar, improvisationssång och mycket mer inom den afroamerikanska traditionen.

Vill du ta lektioner och utveckla din sångteknik, ditt uttryck, repertoarkännedom och musikaliska självkänsla? Ta kontakt med oss för mer information.